Ontspanning & Mindfulness

"Elke gedachte die in de ziel valt is een zaadje dat ontkiemt en in stilte verder groeit"

Relax kids

Relax Kids is spelenderwijs in balans komen. Een uurtje helemaal tot jezelf komen.
Bij deze groepslessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven.       

                                                                          Relax Kids kinderen

Ga mee op een magisch avontuur en ontdek in 7 stappen hoe je d.m.v. beweging, mindfulness spelletjes, yoga, massage, positief denken, ademhalingstechnieken en visualisaties helemaal tot ontspanning kunt komen!

Kinderen zitten beter in hun vel, krijgen meer zelfvertrouwen, kunnen zich beter concentreren, slapen beter, kunnen beter met stress omgaan en leren hun grenzen kennen en aangeven. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. Doordat er in kleinere groepen wordt gewerkt is er voor ieder kind individuele aandacht.

Relax Kids is een methode bedacht door Marneta Viegas. Ook wel bekend van de kindermeditatieboekjes ‘Relax Kids’ en ‘De Wensster’. Deze methode heeft zichzelf al vele malen bewezen en wordt inmiddels al op vele scholen in Groot Brittannië en daarbuiten gebruikt. De resultaten zijn verbluffend! Voor meer informatie zie www.relaxkids.com of de website van Relax Kids Nederland.

Naast het feit dat Relax Kids ontzettend leuk is voor alle kinderen, heeft het ook een positief effect op kinderen met o.a. hooggevoeligheid, concentratieproblemen, boosheid, een laag zelfbeeld, faalangst, slaapproblemen, stress en angstproblemen.
Er zijn lessen voor diverse leeftijdsgroepen.

 

MEER INFORMATIE 

Je kunt bij mij ook terecht voor:

  • 1 op 1 sessies,
  • Crea Relax Workshops
  • Magische Kinderfeestjes.

Verder bied ik lessen aan voor groep 1 t/m 8 in het basisonderwijs, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en relax workshops voor ouders.